Δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτου

Δερμάτινα καθίσματα: 5+1 λόγοι για να τα επιλέξεις

Τα δερμάτινα καθίσματα είναι ο τρόπος για να κάνεις απευθείας classy το σαλόνι του αυτοκινήτου σου. Δες 6 λόγους για τους οποίους αξίζει να τα βάλεις κι εσύ.

Όλοι λατρεύομε την premium αίσθηση που προσφέρει το δέρμα και την υψηλή αισθητική του, άρα γιατί να μην το φέρουμε και στο αυτοκίνητο μας;

Εάν το σκέφτεσαι σοβαρά, τώρα είναι η ευκαιρία να πάρεις το θέμα ακόμα πιο «ζεστά» καθώς τα 6 παρακάτω επιχειρήματα θα σε «ψήσουν» για να επιλέξεις κι εσύ δερμάτινα καθίσματα!

Αναβαθμισμένη αισθητική

Το δέρμα είναι συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα, την ακριβή αισθητική και φυσικά το γόητρο. Η επιλογή σου μπορεί όμως να έχει και άλλα χαρακτηριστικά, ανάλογα την απόχρωση. Για παράδειγμα το μαύρο προσδίδει κύρος, το απαλό καφέ συνδέεται με την πιο σοφιστικέ αισθητική, ενώ το σκούρο μπλε είναι πιο συγκρατημένο.

Καθαρίζουν πολύ καλύτερα

Είναι γεγονός πως το δέρμα καθαρίζει πολύ ευκολότερα και καλύτερα από το ύφασμα το οποίο μπορεί να λεκιάσει. Μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω προσοχή, όμως να θυμάσαι πως δεν κολλάει γιατί είναι πορώδες υλικό, ενώ απομακρύνεται πολύ ευκολότερα το νερό, η υγρασία, η σκόνη και ο ιδρώτας.

Έχουν ξεχωριστή μυρωδιά

Η καμπίνα ενός αυτοκινήτου επηρεάζεται, όχι μόνο από τα αρωματικά, αλλά και από τον τύπο των καθισμάτων. Το δέρμα έχει μία ξεχωριστή μυρωδιά, η οποία μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια και να χαρίζει ικανοποίηση, με την κατάλληλη φροντίδα.

Αντέχουν για χρόνια και ανανεώνονται

Με μία σωστή συντήρηση και φιλικά προς το δέρμα προϊόντα δεν θα δεις σκασίματα, ούτε ξεθωριάσματα. Με τις αλοιφές μπορείς να ενυδατώνεις το δέρμα και να του προσφέρεις ξανά την λάμψη του, ώστε να μοιάζει σαν καινούργιο, ακόμη και χρόνια μετά!

Αυξάνουν το κόστος πώλησης

Τα δερμάτινα καθίσματα είναι ένα ισχυρό χαρτί για να αυξήσεις τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σου, αλλά και ένα δείγμα για να δει ο υποψήφιος αγοραστής πως είσαι «ψείρας». Δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλούς ελέγχους, εάν διαπιστώσει πως κράτησες σε τόσο καλή κατάσταση το εσωτερικό του σαλονιού και έτσι θα πάρεις ευκολότερα και χωρίς πολλά παζάρια τα λεφτά που θες.

Μπορείς να τα βάλεις και σήμερα!

Αρκετοί ιδιοκτήτες τα ήθελαν από την αρχή, όμως δεν μπορούσαν να το υποστηρίξουν οικονομικά κατά την αγορά του οχήματος. Αυτό δεν είναι πρόβλημα όμως γιατί μπορείς να κάνεις αντικατάσταση των υφασμάτινων καθισμάτων ανά πάσα στιγμή!