κορυφαία αυτοκίνητα του 2017

Τα 10 κορυφαία αυτοκίνητα για το 2017

Μπορεί το 2017 να έχει περάσει, όμως σίγουρα αυτά που μας άφησε είναι καινοτόμα, κομψά και δυναμικά αυτοκίνητα βγαλμένα θα έλεγε κανείς από το μέλλον. Ας δούμε λοιπόν τα 10 καλύτερα που θα θυμόμαστε σίγουρα για πολύ καιρό ακόμα.

1. Toyota Yaris iA

Πρόκειται για ένα best seller supermini αυτοκίνητο πόλης, με ασυναγώνιστη ομορφιά και απίστευτη ασφάλεια χάρις το σύστημα Toyota Sense. Με κινητήρα στα 1.496 κυβικά και εύκολο χειρισμό, αυτό το μικρό αυτοκίνητο είναι συνώνυμο οικονομίας και αξιοπιστίας.

2. KIA Picanto

Μικρό, οικονομικό, ελαφρύ και με νεανικό σχεδιασμό. Αυτή η Κορεάτικη πρόταση είναι το κλειδί της μετακίνησης μέσα στην πόλη. Με επιλογή απλών κινητήρων 1.000 ή 1.200 κυβικών ή την turbo έκδοση στους 100 ίππους και τα 1.000 κυβικά θα λέτε πως καίει «νερό».

3. VW Golf

Οι Γερμανοί καταφέρνουν και ξεπερνούν πάντα τον εαυτό τους σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα. Το νέο Golf είναι το απόλυτο οικογενειακό αυτοκίνητο ιδανικό για αποδράσεις, άνεση και ψυχαγωγία καθώς έρχεται εξοπλισμένο με συστήματα για εύκολη και ξεκούραστη οδήγηση, αναγνώριση πεζών αλλά και λειτουργία City Emergency Brake.

4. Opel Insignia

Θεωρείτε όχημα μεσαίας κατηγορίας, όμως έχει έναν αέρα πολυτέλειας, καθώς οι κατασκευαστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο σχεδιασμό μιας premium καμπίνας. Οι επιβλητικοί LED matrix προβολείς σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ισορροπημένη οδική συμπεριφορά και τα συστήματα πλοήγησης το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας του.

5. Smart Fortwo/ Forfour

Smartάκι και ηλεκτροκίνητο, αυτά τα δύο αρκούν για να μην χρειαστεί να πούμε πολλά. Διαθέσιμο σε διθέσια αλλά και τετραθέσια έκδοση, εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο κινητήρα που έχει αποδόσεις turbo, εξαιρετική αυτονομία (160 χλμ) για το μέγεθός του αποτελεί μια επιλογή πόλης που κάνει περήφανους τους γονείς Mercedes-Benz και Renault που συνεργάστηκαν για την παραγωγή του.

6. Audi RS 3

Μόνο για όσους θέλουν ένα πραγματικό performance car. Οι 400 ίπποι, τα 280 km/h τελική ταχύτητα αλλά και ο απίστευτός χρόνος των 4,1 δευτερολέπτων για να πιάσει τα 100 km/h δεν αφήνει πολλά για συζήτηση στο μηχανικό κομμάτι του. Φυσικά όλα αυτά κρύβονται σε έναν διακριτικό σχεδιασμό.

7. BMW 5 Series

Τα σχεδόν 5 μέτρα μήκος, τα εξαιρετικά υλικά στην κατασκευή του, τα τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα, η οδική του συμπεριφορά, ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του και οι 265 ίπποι που κρύβονται μέσα του, το βάζουν δικαίως στην κορυφή των premium cars για το 2017.

8. Audi Q7

Κατέκτησε τις καρδιές των Αμερικανών το 2017 και φέτος θα κατακτήσει και τις καρδιές των Ελλήνων. Με έναν δίλιτρο turbo κινητήρα, στιβαρότητα, και απίστευτη δύναμη ρυμούλκησης, πρόκειται για έναν πραγματικό SUV κατακτητή δρόμων.

9.  Honda Civic Type R

Γρήγορο και άπιαστο στα βραβεία από το 2015, αυτό το 4κύλινδρο όχημα είναι βγαλμένο από τα όνειρα. Με ανανεωμένο σχεδιασμό και 320 ίππους, δελεάζει κάθε οδηγό να αγγίξει το τιμόνι του.

10. Mercedes Benz C-Class Cabriolet

Ίσως και το πιο όμορφο αυτοκίνητο του 2017, που χαρίζει πέρα από μια απίστευτη οδήγηση, τη χαρά ενός cabrio αυτοκινήτου. Αγαπήθηκε δικαίως από πολλούς και είχε εξαιρετικές πωλήσεις.