Ραδιόφωνο αυτοκινήτου

4+1 πολύ οικονομικές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο αυτοκίνητο σου

Έχει καταντήσει βαρετό το αυτοκίνητο σου; Θες να κάνεις κάποια αλλαγή για αναβάθμιση της οδηγικής εμπειρίας, αλλά δεν σκοπεύεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα;

Ακόμα και το αυτοκίνητο των ονείρων σου κάποια στιγμή θα γίνει βαρετό, όπως γίνεται και με το σπίτι. Όταν συμβεί αυτό τρελές ιδέες περνούν από το μυαλό σου όπως η αλλαγή του χρώματος, η πώληση και πολλά άλλα.

Εδώ θα σου παρουσιάσουμε 5 πολύ οικονομικές αλλαγές για το αυτοκίνητο που θα σπάσουν τη ρουτίνα της οδήγησης.

Κάλυμμα τιμονιού

Η αφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο αυτοκίνητο, καθώς το τιμόνι είναι το μέρος με το οποίο έρχεσαι πιο συχνά σε επαφή. Εάν το τιμόνι σου έχει αρχίσει να φθείρεται, το νιώθεις σκληρό ή απλά σε κουράζει, είναι ευκαιρία να βάλεις ένα νέο κάλυμμα. Στο εμπόριο θα βρεις μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχεδίων, υλικών, αλλά και επιφανειών τα οποία δεν κοστίζουν και μπορείς να τα τοποθετήσεις μόνος σου.

Ηχοσύστημα

Εάν έχεις παλιό αυτοκίνητο, ένα από τα πράγματα που στην έχουν σπάσει είναι το ηχοσύστημα. Δεν χρειάζεται να πετάξεις το αυτοκίνητο, απλά κοίταξε τα νέα και πολύ οικονομικά ηχοσυστήματα που κυκλοφορούν. Θα βρεις μηχανήματα που παίζουν μουσική απευθείας από το κινητό σου ή δέχονται στικάκι USB. Εάν θες να το πας ένα βήμα παραπάνω άλλαξε και τα ηχεία σου για κρυστάλλινο ήχο.

Ανατομική πλάτη καθίσματος

Εάν είσαι επαγγελματίας οδηγός, κολλάς στην κίνηση ή απλά έχεις πιαστεί από την καρέκλα του γραφείου, είναι η ευκαιρία να κάνεις μία επένδυση για το σώμα σου. Η ανατομική πλάτη καθίσματος δεν χρειάζεται αλλαγή στο σαλόνι του αυτοκινήτου. Μπαίνει στο ήδη υπάρχον κάθισμα και αλλάζει εντελώς την εμπειρία οδήγησης, ενώ δεν κοστίζει ακριβά.

Θήκη καφέ

Και όμως είναι μία αλλαγή. Στην περίπτωση που δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά κάτι αντίστοιχο, θα δεις πόσο ευχάριστο είναι να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα στην άνεση του αυτοκινήτου σου. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σχεδίων και το κόστος τους είναι πραγματικά αστείο.

Πετάλια αυτοκινήτου

Τα πετάλια αυτοκινήτου είναι και αυτά μέρος της οδηγικής εμπειρίας. Εάν έχουν φθαρεί τα παλιά, τότε είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις νέα. Μπορείς να βρεις πετάλια που σου δίνουν την αίσθηση πως είσαι σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, διάφορα πολύχρωμα αν είσαι πιο funky τύπος ή ακόμα και αντιολισθητικά.