Δώρο - Κλειδί αυτοκινήτου

5 προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων για όσους λατρεύουν το αυτοκίνητο!

Είναι το αυτοκίνητο και η οδήγηση το πάθος του; Κάνε το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος στο αγαπημένο σου πρόσωπο, ακόμα και αν δεν οδηγεί ακόμα!

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορεί να είναι διαφορετικά λόγω της Covid-19, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα αλλάξει η ουσία τους. Είναι ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για να βρεις οικονομικά και πολύ όμορφα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δες τις δικές μας 5 προτάσεις για να κάνεις όμορφα δώρα γύρω από το αυτοκίνητο:

Αξεσουάρ αυτοκινήτου

Με μία γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο θα βρεις άπειρα αξεσουάρ αυτοκινήτου. Από καλύμματα καθισμάτων μέχρι καφετιέρες για να έχει «on the go» το αγαπημένο του ρόφημα. Σκέψου τι ζητάει τόσο καιρό το αγαπημένο σου πρόσωπο ή απλά τι θα το έκανε χαρούμενο όσο το βλέπει και σε σκέφτεται.

Racing Games

Εάν έχεις παιδιά τα οποία λατρεύουν το αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι ακόμα σε ηλικία για να οδηγήσουν, αυτό δε σημαίνει πως μπορείς να τους στερήσεις τη χαρά. Βρες ηλεκτρονικά παιχνίδια με θέμα το αυτοκίνητο, τα οποία είναι γνωστά ως racing games. Η κάθε κονσόλα έχει δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες τίτλους που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο μικρό λάτρη της ταχύτητας!

Μινιατούρα αυτοκινήτου

Κάποιοι μεγάλοι συλλέγουν ακόμα και σήμερα μινιατούρες αυτοκινήτων. Εάν ξέρεις κάποιον που αγαπά ένα κλασικό αμάξι ή ονειρεύεται να πάρει ένα supercar, αλλά δεν έχει τα χρήματα, ένα πολύ όμορφο δώρο είναι να του το χαρίσεις σε μινιατούρα. Είναι ένα μικρό, όμως πολύ προσωπικό χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορεί να κοσμεί το γραφείο του αγαπημένου σου ατόμου.

Η πρώτη του ασφάλεια

Εάν έχεις παιδί που πήρε πρόσφατα δίπλωμα αυτοκινήτου μπορείς είτε να του κάνεις δώρο το ποσό της πρώτης του ασφάλειας αυτοκινήτου, είτε να το δηλώσεις ως δεύτερο οδηγό και να οδηγεί το δικό σου. Είναι ένα δώρο που δεν προσφέρει μόνο προστασία και ευκολία, αλλά δίνει και το καλό παράδειγμα πως ένας οδηγός πριν πιάσει τιμόνι, πάντα έχει φροντίσει για όλα τα ενδεχόμενα και είναι υπεύθυνος!

Τηλεκατευθυνόμενο

 

Εδώ μπορεί να είναι ένα απλό τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο όπως είχαν τα περισσότερα παιδιά στα 90s ή ένα πακέτο μοντελισμού. Το πρώτο είναι οικονομικό και απευθύνεται στις μικρές ηλικίες. Το δεύτερο είναι ιδανικό για έφηβους και ενήλικες. Είναι ένα πολύ ωραίο χόμπι το οποίο μπορεί να οδηγήσει είτε στον μηχανοκίνητο μοντελισμό, είτε στον στατικό τους πιο καλλιτεχνικούς τύπους, με τη δημιουργία κομψών μοντέλων οχημάτων σε σμικρύνσεις.