Αυτοκίνητα μέσα σε πλοίο

Ακτοπλοϊκό ταξίδι με το αυτοκίνητο σου: 5 tips για να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι

Το ακτοπλοϊκό ταξίδι με το αυτοκίνητο είναι κάτι που δεν γίνεται και τόσο συχνά. Εάν είναι το πρώτο σου, ευκαιρία να μάθεις πως θα το κάνεις πιο ευχάριστο!

Έφτασε η ώρα να πας στο νησί και είπες πως φέτος θα πάρεις το αυτοκίνητο σου; Εάν ναι τότε μην ανησυχείς, η διαδρομή θα σε μαγέψει, όπως και η ώρα μέσα στο πλοίο.

Δες όλα όσα χρειάζεται να κάνεις για να έχεις την ιδανική εμπειρία ακτοπλοϊκού ταξιδιού με το αυτοκίνητο!

Φτηνά εισιτήρια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ψάξεις για φτηνά εισιτήρια. Δες όλες τις πιθανές λύσεις. Κάνε έναν συνολικό υπολογισμό και επίλεξε τη μέρα και το δρομολόγιο με τα οικονομικότερα. Ναι ένα ακτοπλοϊκό ταξίδι με το αυτοκίνητο πρέπει να ξεκινά με χαμόγελο και λίγα χρήματα!

Οργάνωσε το αυτοκίνητο

Καθώς φτάνεις στο λιμάνι θα πρέπει να έχεις αποφασίσει τι χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και τι όχι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις οργανώσει τα πράγματα μέσα στο όχημα σου, ώστε να πάρεις τα απαραίτητα και φυσικά να μην αφήσεις τίποτα αξίας. Θυμήσου το ακτοπλοϊκό ταξίδι με το αυτοκίνητο μπορεί να διαρκέσει ώρες, οπότε θα ήταν καλό να έχεις κάθε τι απαραίτητο!

Κλείδωσε

Για να μην έχεις δυσάρεστα, φρόντισε να κλειδώσεις το αυτοκίνητο σου. Ακόμα και στην πιθανότητα να μην υπάρχει κάποιος «πονηρός», η ψυχολογική ανακούφιση του κλειδώματος είναι αρκετή ώστε να σε κάνουν να απολαύσεις το ακτοπλοϊκό ταξίδι με το αυτοκίνητο σου. Επιπλέον μην αφήσεις ποτέ το κλειδί στη μηχανή!

Σβήσε τα φώτα

Δεν θα ήθελες να μείνεις από μπαταρία. Φρόντισε λοιπόν να σβήσεις φώτα, ραδιόφωνο, GPS και να μην αφήσεις συσκευές στη φόρτιση του αυτοκινήτου. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι με το αυτοκίνητο σου μπορεί να είναι υπέροχο αν δεν ξεκινήσουν τα απρόοπτα, όπως το να καλείς οδική βοήθεια στο λιμάνι.

Βγες!

Μερικές φορές το ακτοπλοϊκό ταξίδι με το αυτοκίνητο είναι μικρής διάρκειας και οι οδηγοί μπορούν να μείνουν μέσα στο αυτοκίνητο. Εμείς πιστεύουμε πως καλό θα ήταν να βγεις ώστε να χαλαρώσεις λίγο, να μυρίσεις τη θάλασσα και να ξεκουραστείς. Θα δεις μετά πόσο πιο ευδιάθετος θα είσαι!