Αξεσουάρ δύο τροχών

Αξεσουάρ δύο τροχών; Και όμως υπάρχουν

Υπάρχει η παραδοχή πως το μόνο απαραίτητο αξεσουάρ για τους οδηγούς μηχανών είναι το κράνος, αλλά αυτό είναι λάθος. Όπως για κάθε όχημα υπάρχουν καινοτόμες λύσεις έτσι και για τους «δύο τροχούς» υπάρχει μια πληθώρα αξεσουάρ.

Ας δούμε μερικά.

1. Bell Qualifier DLX Full-Face Motorcycle Helmet

Πρόκειται για το βασικό αξεσουάρ μηχανής σε μια πιο εύχρηστη και μοντέρνα εκδοχή για τους πολυάσχολους οδηγούς μηχανών. Το συγκεκριμένο κράνος, πέρα από την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή ασφάλεια που προσφέρει, παρέχει ένα εσωτερικό σύστημα μικροφώνου και ηχείων με σκοπό να συνδέεται με το κινητό σας και να σας επιτρέπει να δέχεστε κλήσεις την ώρα της οδήγησης.

2. Motorcycle Full Body Armor Protector Pro

Το «κλασσικό» μπουφάν μηχανής, ένα αγαπημένο και αρκετά μοδάτο αξεσουάρ, στην πιο άνετη, εξελεγμένη και ασφαλή μορφή του. Πρόκειται για μια θωράκιση που μπορεί να σώσει κυριολεκτικά ζωές, καθώς παρέχει εξαιρετικά μεγάλη προστασία στο θώρακα και ιδιαίτερα στην σπονδυλική στήλη. Μπορεί να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα μέρη του σετ για τη μέγιστή δυνατή προστασία του αναβάτη.

3. e-Tint AX-10 Arai LCD Visor Insert

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι αρκετά ενδιαφέρον και χρήσιμο για τους οδηγούς στην Ελλάδα και ειδικά το καλοκαίρι. Το AX-10 είναι ένα φίλτρο κράνους με τεχνολογία υγρών κρυστάλλων που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα, παρέχοντας άνεση και ξεκούραση στον αναβάτη τις ώρες με έντονη ηλιοφάνεια. Είναι απλό στη χρήση του και εξαιρετικά αξιόπιστο, καθώς έχει ένα σύστημα που αποτρέπει τις λάθος μετρήσεις.

4. Satechi Bluetooth Button

Καθώς η οδήγηση στη μηχανή δεν επιτρέπει ούτε λεπτό την επαφή με το κινητό το συγκεκριμένο αξεσουάρ μηχανής λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Είναι μια συσκευή που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο τιμόνι της μηχανής και μέσω Bluetooth δίνει τη δυνατότητα ο οδηγός να χειρίζεται το κινητό του την ώρα που οδηγεί χωρίς να χρειαστεί να πιάσει το κινητό στα χέρια του.

5. Slime 40001 Motorcycle Tire Inflator

Εάν κάνετε ταξίδια με την μηχανή, τότε μιλάμε για το απόλυτο αξεσουάρ μηχανής. Είναι σαν «power bank» αλλά αντί ενέργεια έχει αέρα. Έτσι την επόμενη φορά που θα διαπιστώσετε ότι τα λάστιχα της μηχανής σας δεν έχουν τον απαραίτητο αέρα μην σας πιάσει πανικός, γιατί πλέον θα μπορούν να φουσκωθούν μέσα σε ελάχιστα λεπτά για να συνεχίσετε ακάθεκτοι την πορεία σας.