Οι λόγοι για τους οποίους το τέλος της χρονιάς είναι η καλύτερη εποχή για να κλείσεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου

Οι λόγοι για τους οποίους το τέλος της χρονιάς είναι η καλύτερη εποχή για να κλείσεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου

Μπορεί να το σκέφτεσαι καιρό, όμως το τέλος της χρονιάς είναι η καλύτερη στιγμή να επιλέξεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου και οι λόγοι είναι πολλοί.

Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας με πολλά έξοδα, όμως και πολλούς λόγους και ευκαιρίες για να κλείσεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου. Ας δούμε μερικούς:

1. Κυνήγα τις εορταστικές προσφορές

Μέσα στο Δεκέμβρη θα βρεις πολλές και μοναδικές προσφορές σε διάφορα είδη. Ένα απ’ όλα αυτά είναι και η ασφάλεια αυτοκινήτου. Κυνήγα τις προσφορές και πάρε με λιγότερα χρήματα περισσότερες καλύψεις.

2. Γιατί γλιτώνεις τις αυξήσεις

Η εμπειρία έχει δείξει πως κάθε χρόνο γίνονται ανατιμήσεις σε κάποια είδη. Είτε λόγω της φορολογίας, είτε λόγω αποφάσεων του κλάδου. Μέσα στο 2019 τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων πρόκειται να ανέβουν και αυτό σημαίνει πως οι ασφάλειες αυτοκινήτου και μηχανής θα είναι πιο ακριβές. Έτσι, λοιπόν, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να κλείσεις μία ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου και να εξαιρεθείς από τις επικείμενες προσαυξήσεις.

3. Ο μήνας για το αυτοκίνητο

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των τελών κυκλοφορίας. Επίλεξε λοιπόν να προσθέσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου και να πεις πως είναι ο μήνας του αυτοκινήτου. Θα θυμάσαι λοιπόν πως ασφάλεια αυτοκινήτου και τέλη κυκλοφορίας είναι ένας στόχος που θα πρέπει να βγει μαζί. Έτσι, θα κάνεις καλύτερο προγραμματισμό μέσα στον χρόνο και αν έχεις επιλέξει ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου θα έχεις κερδίσει χρήματα που μπορούν να γίνουν ένα service ή ακόμα και ένα ταξίδι την άνοιξη.

4.  Γιατί γίνονται περισσότερα ατυχήματα

Κάποιοι οδηγοί θεωρούν πως λόγω εορτών τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Λάθος! Οι στατιστικές δείχνουν πως τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται όταν οι άνθρωποι είναι χαλαροί. Ο Δεκέμβρης λοιπόν εκτός από πολλά ατυχήματα έχει και πολλούς ελέγχους από την τροχαία. Ένας ευσυνείδητος οδηγός έχει πάντα ασφάλεια αυτοκινήτου.

5. Ένα δώρο σε σένα

Όλοι παίρνουν δώρα τα Χριστούγεννα, εσύ γιατί λοιπόν να μην κάνεις ένα στον εαυτό σου; Επίλεξε μία ασφάλεια αυτοκινήτου πριν το τέλος του χρόνου και κάνε αλλαγή χωρίς να σκέφτεσαι τι σε περιμένει ο επόμενος χρόνος.