Πώς να κάνεις σωστά ασφάλεια μηχανής

Πώς να κάνεις σωστά ασφάλεια μηχανής

Η ασφάλεια μηχανής είναι μία σοβαρή υπόθεση εάν δεν θέλεις η περιουσία σου να κινδυνεύει.

Ας δούμε μερικές συμβουλές για το πώς μπορεί ένας αναβάτης να κάνει μία σωστή και συμφέρουσα ασφάλεια μηχανής:

Έρευνα αγοράς

Το ίδιο που ισχύει και στις ασφάλειες αυτοκινήτου, ισχύει και για την ασφάλεια μηχανής. Ένα καλό συμβόλαιο μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα από ενδελεχή έρευνα αγοράς και σύγκρισης. Δες όλες τις τιμές και επέλεξε με ποιοτικά κριτήρια.

Προτίμησε το κύρος

Μια ασφαλιστική εταιρεία δεν χρειάζεται μόνο καλές κριτικές και χαμηλές τιμές, αλλά κύρος, αξιοπιστία και εγγύηση για την παροχή των υπηρεσιών της προς τον ασφαλιζόμενο. Βρες την εταιρεία που τα συνδυάζει όλα αυτά και εμπιστέψου τη. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χάσεις, καθώς το κύρος είναι συνώνυμο της εγγύησης.

Κινήσου ηλεκτρονικά

Χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να βρεις τα καλύτερα συμβόλαια ασφάλειας μηχανής και να διαβάσεις αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν.

Πλήρωσε ελάχιστα

Γλίτωσε χρήματα αγοράζοντας «έξυπνα» μία ασφάλεια μηχανής με το direct μοντέλο. Γιατί να πληρώσεις τον μεσάζοντα αντί αυτά τα χρήματα να τα κάνεις επιπλέον κάλυψη;

Πάρε τις επιπλέον καλύψεις

Και τώρα που μιλάμε για επιπλέον καλύψεις θα πρέπει να ξέρεις πως όσα πιο πολλά έχει ένα συμβόλαιο ασφάλειας μηχανής τόσο πιο συμφέρον είναι. Για να μην μείνεις ποτέ στη μέση του πουθενά πρόσθεσε την οδική βοήθεια. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα έρθει άμεσα όπου και αν βρίσκεσαι στη στιγμή για να σε βοηθήσει.

Προστάτεψε την περιουσία σου από τους κλέφτες

Είναι γνωστό πως οι καλές μηχανές εξαφανίζονται, τι μπορείς να κάνεις όμως για να προστατευτείς; Η απάντηση είναι, κάνε μια ασφάλεια μηχανής που παρέχει κάλυψη κλοπής. Αυτή τη δυνατότητα την έχεις μονάχα εάν η μηχανή σου κοστίζει πάνω από 1000€ και την έχει ελέγξει πραγματογνώμονας. Έτσι θα ξέρεις πως η ιδιοκτησία σου είναι καλυμμένη από κάθε κίνδυνο.

Και γιατί να μην κάνεις και τις εξετάσεις σου;

Τέλος σκέψου την υγεία σου. Συνδύασε μία ασφάλεια μηχανής που παρέχει και πρόγραμμα υγείας. Έτσι θα μπορείς να κάνεις τις διαγνωστικές σου εξετάσεις συχνά χωρίς μεγάλο κόστος και θα γνωρίζεις πως χάρη στην ασφάλεια μηχανής, θα έχεις πρόσβαση πάντα στους καλύτερους ιατρούς για ότι χρειαστείς. Επένδυσε σωστά σε μία ασφάλεια μηχανής και στην υγεία σου.