ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας οχήματος

Ετήσιο συμβόλαιο και εσύ, πάτε πακέτο

Η ασφάλεια οχήματος είναι μια δέσμευση. Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως όταν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή, δεν θα πρέπει να διστάσετε ούτε στιγμή να πείτε το «ναι» σε κάτι που θα έχει ετήσια διάρκεια.

Ας δούμε το γιατί.

1. Γιατί θα είστε ξέγνοιαστοι

Στην αγορά της ασφάλειας ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που του ταιριάζει και τον ικανοποιεί όμως μπορεί να διαρκεί λίγο. Ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο κάλυψη αλλά και ηρεμία καθώς γνωρίζεις πως δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα. Με το ετήσιο συμβόλαιο το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι μία ημερομηνία που θα επιλέξετε εσείς και θα την έχετε ως «επέτειο» για να ανανεώνετε το συμβόλαιο σας χωρίς να κοιτάτε με άγχος πότε λήγει.

2. Γιατί είναι θέμα εμπιστοσύνης

Μια σχέση δομείται στο κομμάτι της εμπιστοσύνης. Το ετήσιο συμβόλαιο εάν γίνει με μια σοβαρή εταιρεία είναι η αρχή μιας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και την εταιρεία που σταδιακά θα έχει να προσφέρει πολλά. Οι πιστοί πελάτες πάντα ανταμείβονται είτε με ειδικές προσφορές, είτε με δώρα, είτε με συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ετήσιο συμβόλαιο είναι η βάση αυτής της λογικής.

3. Γιατί συμφέρει

Το ετήσιο συμβόλαιο είναι το φτηνότερο προϊόν που μπορεί να αγοράσει κάποιος και με τις περισσότερες επιπλέον παροχές. Στην πρώτη όψη μπορεί να φαίνεται πιο ακριβό, αλλά μην ξεχνάτε πως καλύπτεστε για έναν ολόκληρο χρόνο σε μια τιμή που σίγουρα δεν θα βρείτε στα 3μηνα ή 6μηνα συμβόλαια. Προτιμήστε να αγοράσετε έξυπνα, ουσιαστικά και όχι απλά οικονομικά.

4. Γιατί δεν παίρνετε μόνο μια ασφάλεια

Όπως είπαμε οι εταιρείες ανταμείβουν τους πιστούς πελάτες και έτσι αρκετά ετήσια συμβόλαια έχουν δώρα όπως κάρτες υγείας, δεύτερες ασφάλειες ή ακόμα και δωρεάν ανανέωση σε ειδικές περιστάσεις. Διαβάστε καλά και θα δείτε πως το ετήσιο συμβόλαιο έχει κάτι παραπάνω από ένα μικρότερο συμβόλαιο και σε καλύτερη τιμή.

5. Γιατί σας βγάζει από τη συνεχή αναζήτηση

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε έρευνα αγοράς για πολύ καιρό, ούτε να μπαίνετε σε διλήμματα για το αν κάνατε μια σωστή επιλογή. Το ετήσιο συμβόλαιο από μόνο του είναι η καλύτερη επιλογή αρκεί να γίνει σωστά, δηλαδή σε μια εταιρεία με κύρος, όραμα και σεβασμό στον πελάτη.