Γιατί ένας επαγγελματίας οδηγός πρέπει να έχει ασφάλεια οχήματος με θραύση κρυστάλλων

Γιατί ένας επαγγελματίας οδηγός πρέπει να έχει ασφάλεια οχήματος με θραύση κρυστάλλων

Κάθε επαγγελματίας οδηγός που κάνει συνεχόμενες μετακινήσεις οφείλει να επιλέγει ασφάλεια αυτοκινήτου που συμπεριλαμβάνει τη θραύση κρυστάλλων.

Η συγκεκριμένη κάλυψη, αποτελεί από τις «must have», ώστε η ασφάλεια αυτοκινήτου σας να θεωρείται ολοκληρωμένη.

Ας δούμε όμως γιατί έχει τόσο μεγάλη αξία η κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων για τον επαγγελματία οδηγό:

Είναι εξαιρετικά οικονομική

Έχει πολύ χαμηλό κόστος και προσφέρει εξαιρετικά πολλά. Έτσι εάν κάποιο κρύσταλλο του οχήματος σας υποστεί φθορά ή ακόμα και θραύση, τότε επισκευάζεται ή αντικαθίσταται άμεσα, χωρίς ο επαγγελματίας οδηγός να έχει κάποια οικονομική επιβάρυνση. Έτσι με ένα μικρό κεφάλαιο, ησυχάζει μια και καλή το κεφάλι σας.

Είναι γρήγορη

Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε συνεργείο για να αναλάβει την επισκευή. Η ασφαλιστική σας θα σας ενημερώσει μέσω τηλεφώνου που μπορεί να γίνει άμεσα η επιδιόρθωση ή η αντικατάσταση των κρυστάλλων σας. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για έναν επαγγελματία οδηγό που χρειάζεται άμεσα το όχημα του και δεν έχει την πολυτέλεια να βρίσκεται σε ένα συνεργείο αρκετές ημέρες.

Γιατί μπορεί να συμβεί οπουδήποτε

Η θραύση κρυστάλλων σε ένα επαγγελματικό όχημα μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και μία μικρή στάση λίγων λεπτών, κάτι που κάνετε αρκετά συχνά ως επαγγελματίες οδηγοί, μπορεί να είναι αιτία για να σας σπάσουν το τζάμι για μια μικροκλοπή. Έτσι εάν κινήστε σε αστικές περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα και ειδικά βράδια, τότε η θραύση κρυστάλλων θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Γιατί συμπεριλαμβάνει πολλά περισσότερα από ένα τζάμι

Η θραύση κρυστάλλων συμπεριλαμβάνει όχι μόνο τα μπροστινά και πίσω τζάμια, αλλά τα παράθυρα και την ηλιοροφή. Κάθε ένα από αυτά έχει αρκετά υψηλό κόστος εάν το επισκευάσετε μόνοι σας. Ως επαγγελματίες οδηγοί λοιπόν θέλετε να μειώσετε τα λειτουργικά κόστη και η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων είναι η ιδανική λύση.

Δεν θα έχετε άγχος

Ο φόβος για μία ενδεχόμενη ζημιά στο όχημα δημιουργεί έντονο στρες στον επαγγελματία οδηγό. Η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων μπορεί να μειώσει από την πλευρά της το άγχος σας για τα σπασμένα τζάμια, μία τόσο συχνή και εκνευριστική ζημιά. Δείτε τη μεγάλη εικόνα και σκεφτείτε πρακτικά. Με την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων θα ξέρετε πως είστε κάθε στιγμή της ημέρας καλυμμένοι από την ασφαλιστική σας.