μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου και νέος οδηγός

Γιατί η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ιδανική για τους νέους οδηγούς και τα καινούργια οχήματα;

Ένας νέος οδηγός και ένα καινούργιο όχημα χρειάζονται το ίδιο πράγμα και αυτό είναι η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η μόνη ασφάλεια που αποζημιώνει ακόμα και στην περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος που ο οδηγός της φέρει την ευθύνη.

Γιατί λοιπόν η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για:

Νέους οδηγούς

Οι νέοι οδηγοί λόγο απειρίας είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε κάποιο ατύχημα. Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που θα πρέπει να είναι καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενο με μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Αρκετοί νέοι οδηγοί είναι παιδιά τα οποία δανείζονται τα αυτοκίνητα της οικογένειας. Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σε αυτή την περίπτωση εξασφαλίζει πως ότι ζημιά και να κάνουν η ασφαλιστική θα τους καλύψει.

Έτσι με ένα πολύ μικρό κεφάλαιο κάθε νέος οδηγός μπορεί να οδηγεί με λιγότερο άγχος και περισσότερη αυτοπεποίθηση, γιατί ακόμα και το λάθος του θα διορθωθεί χάρη στην μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Καινούργια οχήματα

Ένας ιδιοκτήτης που μόλις ξόδεψε πολλά χρήματα για το νέο του απόκτημα σίγουρα δεν θα θέλει να σκεφτεί το πόσο εύκολα μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει ξανά.

Δυστυχώς όμως αυτό είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο εάν εμπλακεί με το νέο του όχημα σε ατύχημα που ο ίδιος φέρει την ευθύνη. Όμως με μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, τα χρήματα της αποκατάστασης δεν θα είναι δική του ευθύνη καθώς θα καλυφθούν από την ίδια την εταιρεία του.

Επιπλέον οι μικτές ασφάλειες αυτοκινήτου δίνονται μόνο σε οχήματα που έχουν το πολύ 8 με 10 χρόνια παλαιότητας. Αυτό σημαίνει πως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πλεονέκτημα όσων ιδιοκτητών απέκτησαν πρόσφατα όχημα και έχει ημερομηνία λήξης.

Έτσι θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να πάρεις την καλύτερη δυνατή ασφάλεια της αγοράς επειδή απλά αγόρασες ένα νέο αυτοκίνητο.

Το να ξεκινήσεις να καλύπτεις το νέο σου όχημα με μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, σημαίνει πως κάνεις την καλύτερη δυνατή επένδυση για να προστατέψεις την περιουσία σου την οποία απέκτησες με πολύ κόπο.

Μην ξεχνάς πως κάνοντας μία τέτοια αρχή θα μείνεις τόσο ευχαριστημένος για αρκετό καιρό που σίγουρα θα δυσκολευτείς να αποχωριστείς την μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου όταν περάσουν τα χρόνια.