νέος οδηγός και μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Γιατί ο νέος οδηγός θα πρέπει να έχει μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Εάν είσαι νέος οδηγός σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Απέκτησες πρόσφατα το δίπλωμα σου και σκέφτεσαι πως υπάρχουν πολλά ρίσκα εκεί έξω κάθε φορά που οδηγείς; Ναι λοιπόν έχεις δίκιο, όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να φοβάσαι τον κόσμο της οδήγησης γιατί με μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου λύνεις το πρόβλημα σου.

Δες λοιπόν γιατί χρειάζεσαι μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου:

Κάλυψη των λαθών

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η μόνη ασφάλεια που αναγνωρίζει τα λάθη σου. Όχι δεν σημαίνει πως πρέπει να οδηγείς επικίνδυνα, αλλά αντιθέτως να οδηγείς προσεκτικά. Όμως ακόμα και στην περίπτωση εμπλοκής σου σε ένα ατύχημα που προκάλεσες εσύ γιατί έκανες ένα μικρό λάθος, η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου θα σε καλύψει για τη ζημιά που προκάλεσες και στο δικό σου και στο άλλο όχημα.

Λιγότεροι καυγάδες

Οι περισσότεροι νέοι οδηγοί είναι νέοι που δανείζονται το όχημα της οικογένειας. Επειδή είναι πολύ πιθανό να γίνουν και γρατζουνιές και κάποιο μικρό τρακάρισμα λόγω απειρίας, θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να το διορθώσεις. Σε αυτή την περίπτωση η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει τα λάθη σου και δεν χρειάζεται να αναλάβεις εσύ την αποκατάσταση της ζημιάς.

Οικονομία

Με την μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου θα κάνεις οικονομία. Πραγματικά θα σου έρθει πολύ φτηνότερα να έχεις μία καλή ασφάλεια, παρά να αναλάβεις στο 100% την αποκατάσταση των βλαβών μόνος σου. Σκέψου έξυπνα και βρες τρόπους για να κάνεις οικονομία. Και αν θες να είσαι ακόμα πιο καλυμμένος, επένδυσε σε κάποιες επιπλέον παροχές και σίγουρα δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις σε καμία περίπτωση. Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου χτίζεται με βάση τις ανάγκες σου και σίγουρα μέσα σε αυτές είναι και η οικονομία!

Δείγμα υπευθυνότητας

Είναι καλύτερο να πεις στην οικογένεια σου πως χρειάζεσαι μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου γιατί νιώθεις άγχος και φόβο, παρά να τους καθησυχάσεις και μετά από μία βδομάδα να εμπλακείς σε ατύχημα. Η υπευθυνότητα είναι αυτή που χτίζει δυνατές ανθρώπινες σχέσεις και στην περίπτωση σου ως νέος οδηγός μπορείς να την αποκτήσεις μονάχα λέγοντας την αλήθεια και βρίσκοντας τον καλύτερο τρόπο να διορθώνεις τα λάθη σου και αυτός είναι η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.