συμφέρει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Γιατί τελικά συμφέρει τόσο πολύ η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Τελικά η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το οικονομικότερο πακέτο ασφάλισης που μπορείς να βρεις.

Δεν χρειάζεται να πληρώνεις εξωφρενικά ποσά για την ασφάλιση σου. Χρειάζεται να κάνεις απλά σωστές επιλογές και στην προκειμένη περίπτωση η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι αυτή που σου προσφέρει τις καλύτερες λύσεις.

Ας δούμε το γιατί λοιπόν αξίζει τόσο πολύ μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου:

1. Επενδύεις στην ασφάλεια σου

Η μικτή ασφάλεια αυτοκίνητου είναι μία καθαρή επένδυση. Επιλέγοντας την είσαι σίγουρος πως τα χρήματα που επενδύεις θα επιστρέψουν όχι μόνο ως υπηρεσία, αλλά και στην περίπτωση ενός ατυχήματος που έφερες εσύ την ευθύνη υπό τη μορφή αποζημίωσης.

2. Λαμβάνεις το ισχυρότερο συμβόλαιο

Δεν υπάρχει στην αγορά ισχυρότερο ασφαλιστικό συμβόλαιο από τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου. Με μία χαμηλή απαλλαγή και μερικές επιπλέον καλύψεις, η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο. Είσαι σίγουρος πως όποιος και να είχε την ευθύνη ενός ατυχήματος, εσύ θα αποζημιωθείς.

3. Γιατί προσέχεις το όχημα σου

Εάν έχεις μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου αυτό λέει δύο πράγματα για εσένα. Το πρώτο πως προσέχεις πολύ το αυτοκίνητο σου καθώς πέρασες τον προασφαλιστικό έλεγχο και το δεύτερο πως το όχημα σου είναι σχετικά νέο. Αυτά τα δύο αρκούν για να φανεί η ποιότητα σου ως οδηγός και μαρτυρούν την επιμέλεια σου.

4. Γιατί είναι μορφή εξοικονόμησης

Σίγουρα το να πληρώσεις εσύ για την επισκευή του οχήματος σου στην περίπτωση ενός ατυχήματος δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα. Όμως έχοντας μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με χαμηλή απαλλαγή ξέρεις πως τα χρήματα που θα δώσεις θα είναι πολύ λίγα. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά το να θέσεις μία χαμηλή απαλλαγή. Μην ξεχνάς, τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται με χαμηλές ταχύτητες και προκαλούν μικρές υλικές ζημιές.

5. Γιατί ακόμα και σε ολική καταστροφή αποζημιώνεσαι

Ακόμα και αν καταστραφεί ολικά το όχημα σου, δηλαδή χτυπηθεί η μηχανή και είναι ασύμφορη η επισκευή του, η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου εγγυάται πως θα αποζημιωθείς με την τρέχουσα εμπορική αξία του. Αυτό σημαίνει πως τα λεφτά που πληρώνεις για την μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου θα σου επιστρέψουν πίσω όταν πραγματικά τα χρειαστείς.