λόγοι αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου

Οι λόγοι για να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου πριν λήξει αυτή που έχεις

Δεν είναι ο μόνος λόγος ο ΚΟΚ για τον οποίο πρέπει να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου πριν ολοκληρωθεί αυτή που έχεις.

Στην Ελλάδα έχουμε το κακό συνήθειο να αφήνουμε πολλά πράγματα την τελευταία στιγμή ή μόλις κάποιες μέρες πριν τα χρειαστούμε. Μέσα σε αυτό το κομμάτι είναι και η ασφάλεια αυτοκινήτου. Ο ΚΟΚ ορίζει πως κάθε όχημα πλέον πρέπει να έχει ασφάλεια αυτοκινήτου και να μην μένει ούτε ώρα ανασφάλιστο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος για να αγοράσεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου πριν τη χρειαστείς, για δες μερικούς ακόμα και θα καταλάβεις γιατί είναι ένα trend που πρέπει να το ακολουθήσεις:

Γιατί εξοικονομείς χρήματα

Κάθε τόσο γίνονται ανατιμήσεις στα ασφάλιστρα. Όπως και με τα καύσιμα, έτσι και με την ασφάλεια αυτοκινήτου πρέπει να αγοράζεις πακέτα όταν τα βρίσκεις φτηνά. Εάν είσαι ο τύπος των 3μηνιαίων ή 6μηναιών συμβολαίων, τότε το να αγοράσεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου πριν τη χρειαστείς και να την ορίσεις να ενεργοποιηθεί όταν ολοκληρώνεται αυτή που έχεις μπορεί να σου εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Γιατί μπορείς να πάρεις περισσότερα

Αρκετές ασφαλιστικές βγάζουν ειδικά πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου με πολλές παροχές που έχουν όμως μικρή χρονική διάρκεια ή είναι σε ειδικές τιμές. Γιατί να αφήσεις ανεκμετάλλευτη μία τέτοια προσφορά, όταν μπορείς να την αγοράσεις και να την χρησιμοποιήσεις κανονικά χωρίς να χάσεις ούτε μία μέρα;

Γιατί είσαι πελάτης κάποιας άλλης εταιρείας

Ξέρεις για τα προγράμματα επιβράβευσης; Εάν όχι καιρός να μάθεις. Δες τα brands κινητής τηλεφωνίας, καυσίμων ή άλλων προϊόντων με ποιες ασφαλιστικές εταιρείες συνεργάζονται μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης και αξιοποίησε τα. Έτσι, μπορείς να πάρεις μοναδικές εκπτώσεις για ασφάλειες αυτοκινήτου πολύ μεγάλων εταιρειών και να βγεις διπλά κερδισμένος.

Γιατί κλείνεις με το κεφάλαιο ασφάλεια αυτοκινήτου

Γιατί να αγχώνεσαι συνεχώς για το πότε πρέπει να κάνεις ανανέωση και εκ νέου έρευνα για πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου; Όταν έχεις χρόνο μπορείς να βρεις αυτή την ασφάλεια αυτοκινήτου που χρειάζεσαι, να την αγοράσεις και να την προγραμματίσεις για το διάστημα που θέλεις. Έτσι αξιοποιείς όχι μόνο τα χρήματα σου, αλλά και τον ελεύθερο σου χρόνο σε μία έρευνα που θα έκανες πιθανότατα σε μία άλλη περίοδο που μπορεί να μην είχες τόσο ελεύθερο χρόνο.