Οι λόγοι που θα πρέπει να επιλέξεις direct ασφάλεια μηχανής με κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα

Οι λόγοι που θα πρέπει να επιλέξεις direct ασφάλεια μηχανής με κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα

Όταν κάνεις direct ασφάλεια μηχανής θα πρέπει να κοιτάς αν στο συμβόλαιο συμπεριλαμβάνεται η κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα.

Οδηγώντας στην Ελλάδα, όπου ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων παραμένει ακόμα σε υψηλά επίπεδα, η direct ασφάλεια μηχανής με κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα είναι η μόνη ρεαλιστική λύση για να είσαι πάντα προστατευμένος.

Παρά τις συντονισμένες πολιτικές που ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια το κράτος με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους και οι ασφαλιστικές με το πάγωμα των τιμών, τα ανασφάλιστα οχήματα παραμένουν σε μεγάλα νούμερα.

Έτσι, εάν οδηγείς μηχανή δες γιατί μία direct ασφάλεια πρέπει να συμπεριλαμβάνει πάντα την κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα:

Γιατί δεν έχει σημασία η ζημιά

Η direct ασφάλεια μηχανής με κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα, σε αποζημιώνει για τις ζημιές που θα δημιουργηθούν στο όχημα σου, κάτι το οποίο τεχνικά δεν θα μπορεί να κάνει ο οδηγός του ανασφάλιστου, εάν η ζημιά σου είναι αρκετά μεγάλη. Έτσι είσαι σίγουρος  πως πληρώνοντας μία direct ασφάλεια μηχανής, δεν θα ρισκάρεις την περιουσία σου.

Γιατί δεν μπλέκεις σε νομικές διαμάχες

Το βασικότερο που σου προσφέρει η direct ασφάλεια μηχανής με τη συγκεκριμένη κάλυψη είναι ο χρόνος σου. Δεν θα χρειαστεί να μπεις σε ανούσιες δικαστικές διαμάχες με τον οδηγό του ανασφάλιστου οχήματος, για να λάβεις αποζημίωση για το χτυπημένο σου δίκυκλο. Η ασφαλιστική σου θα αναλάβει την αποζημίωση σου και στη συνέχεια θα κινηθεί αυτή ενάντια στον άλλο οδηγό χωρίς να έχεις κάποια εμπλοκή.

Γιατί είσαι σίγουρος σε κάθε διαδρομή

Σκοπός μίας ολοκληρωμένης direct ασφάλειας μηχανής, είναι να σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε σου διαδρομή. Εάν λοιπόν έχεις μία direct ασφάλεια μηχανής που σε καλύπτει σε κάθε περίπτωση, τότε θα είσαι σίγουρα πιο ήρεμος και θα οδηγείς χωρίς άγχος, καθώς η ασφαλιστική σου θα είναι πάντα κοντά σου.

Γιατί δεν πρέπει να βασίζεσαι στις πιθανότητες

Μπορεί να λες «σιγά μην συμβεί σε εμένα», όμως δεν πρέπει να βασίζεσαι στις πιθανότητες, αλλά στα γεγονότα. Έτσι λοιπόν δεν ξέρεις την ώρα που οδηγείς πόσα ανασφάλιστα οχήματα μπορεί να βρίσκονται κοντά σου. Για να μην ρισκάρεις επίλεξε direct ασφάλεια μηχανής με κάλυψη από ανασφάλιστα και ξέχνα μία για πάντα τα ρίσκα.