Οικονομική ασφάλεια για επαγγελματία οδηγό

Όλες οι συμβουλές που χρειάζεται ένας επαγγελματίας οδηγός για να κλείσει οικονομική ασφάλεια

Η οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου για τον επαγγελματία οδηγό μπορεί να γίνει τώρα παιχνιδάκι, αρκεί να ξέρει τις κατάλληλες συμβουλές.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνά ο επαγγελματίας οδηγός είναι πως η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα εργαλείο γι’ αυτόν.

Ορίστε λοιπόν μερικές συμβουλές για οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου για τον επαγγελματία οδηγό:

Σωστός σχεδιασμός

Η πρώτη συμβουλή που πρέπει να δίνεται σε κάποιον που αναζητά οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ο σωστός σχεδιασμός της. Ο επαγγελματίας οδηγός έχει αυξημένες ανάγκες καθώς δουλεύει αποκλειστικά στον δρόμο και πρέπει να καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να έχει μία ασφάλεια αυτοκινήτου που παρέχει πολλές καλύψεις, αποζημιώνει με αρκετά καλά ποσά και συμμετέχει στο πρόγραμμα του φιλικού διακανονισμού ή καλύπτει νομικά έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος.

Έρευνα αγοράς

Μόλις καθοριστούν τα θέλω, θα πρέπει να γίνει η αναζήτηση. Όλοι θα σε συμβουλέψουν να κοιτάξεις στο διαδίκτυο γιατί εκεί θα βρεις τις οικονομικότερες ασφάλειες επαγγελματικού οχήματος. Το ίδιο θα σου πούμε και εμείς. Κάνε τις συγκρίσεις των παροχών και του κόστους ανά εταιρεία, αλλά μην ξεχάσεις να κοιτάς και τα ποσοστά των αποζημιώσεων. Μία οικονομική ασφάλεια είναι αυτή που προσφέρει πολλά και δεν κοστίζει.

Ετήσιο συμβόλαιο

Συμβουλή μας είναι να κοιτάξεις σε βάθος χρόνου και να δεις τι σε συμφέρει. Μία ετήσια ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκίνητου είναι το οικονομικότερο συμβόλαιο που μπορείς να βρεις, σε σχέση με τις 6μηνες ή τις 3μηνες. Κάνε τη σωστή επιλογή και τα λεφτά που θα γλιτώσεις μπορείς να τα βάλεις για να πάρεις επιπλέον παροχές ή να κάνεις κάποιο service στο όχημα σου.

Μαζική ασφάλιση

Εάν είσαι σε μία εταιρεία ή σε κάποιο σωματείο με άλλους οδηγούς, δώσε συμβουλές για το πώς πρέπει να είναι μία ασφάλεια και πείσε τους να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική που θέλετε και να ζητήσετε να σας εντάξουν σε ένα ομαδικό πακέτο. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε όλοι χρήματα ή ακόμα και περισσότερες παροχές.

Οδήγα με ασφάλεια

Τελευταία και πολύ σημαντική συμβουλή είναι να οδηγείς με ασφάλεια. Με αυτό τον τρόπο δεν θα ενεργοποιείς ποτέ τις ποινές λόγω ατυχημάτων και θα βλέπεις σταδιακά τα ασφάλιστρα σου να πέφτουν. Έτσι θα κερδίζεις χρήματα επενδύοντας στην ασφάλεια σου και την δουλειά σου.