Οικονομικές ασφάλειες αυτοκινήτου σε 24 ώρες

Πρακτικά tips για να κλείσεις ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα σε 24 ώρες με ελάχιστα χρήματα

Εάν δεν είσαι άνθρωπος που υπεραναλύει τα πράγματα και παίρνει γρήγορες αποφάσεις, τότε δες πως μπορείς να βρεις οικονομικές ασφάλειες αυτοκινήτου μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες!

Δεν χρειάζεται να χάσεις ολόκληρες μέρες μπροστά σε μία οθόνη για να βρεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι, ούτε να πληρώσεις απίστευτα ποσά για να κλείσεις ένα αξιόπιστο συμβόλαιο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

1. Ασχολήσου για λίγο μόνο με αυτό

Βρες λίγο χρόνο μέσα στη μέρα και ασχολήσου μόνο με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Αυτό που έχεις να κάνεις ουσιαστικά είναι να μάθεις τι ακριβώς σημαίνουν όλα όσα δεν γνωρίζεις για τις καλύψεις μίας ασφάλειας αυτοκινήτου. Εάν τα γνωρίζεις πήγαινε απευθείας στο επόμενο βήμα!

2. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου

Εάν έχεις περιορισμένο budget δες τι πραγματικά χρειάζεσαι και τι όχι. Δες ποιες ακριβώς επιπλέον καλύψεις χρειάζεσαι με βάση την χρήση του οχήματος σου και τη συμπεριφορά σου ως οδηγό και βάλε ως κριτήριο για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Βέβαια πρέπει να ξέρεις πως αργότερα θα βρεις και συμβόλαια που κάποιες επιπλέον παροχές μπορεί να είναι στο βασικό πακέτο, αλλά φρόντισε να υπολογίσεις εάν σε συμφέρουν ή σου βγαίνουν ακριβότερες.

3. Αναζήτησε συμβόλαια με τον ευκολότερο τρόπο

Φυσικά και δεν χρειάζεται να ψάξεις όλο το διαδίκτυο για να βρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μπορείς να επισκεφτείς έναν aggregator, δηλαδή έναν μεσάζοντα που συνεργάζεται με τις ίδιες τις ασφαλιστικές και σου παρέχει εργαλεία για να συγκρίνεις τιμές, παροχές και συμβόλαια μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο δεν κερδίζεις απλά χρόνο, αλλά κατανοείς ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες της ασφάλειας που πρόκειται να κλείσεις. Επιπλέον οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς!

4. Κλείσε ένα easy buy συμβόλαιο

Οι easy buy ασφάλειες αυτοκινήτου, είναι ουσιαστικά direct συμβόλαια που καταχωρώντας τα στοιχεία σου στον aggregator αυτά φτάνουν απευθείας στη ασφαλιστική και ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες σύναψης του συμβολαίου σου. Αυτό σημαίνει πως εάν αγοράσεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου το πρωί, εάν δεν συντρέχουν λόγοι καθυστέρησης, λόγω πολύ πρόσφατης μεταβίβασης, το συμβόλαιο σου θα είναι έτοιμο μέσα στην ίδια μέρα. Έτσι λοιπόν κλείνεις την ασφάλεια μέσα σε λιγότερες και από 24 ώρες! Και επειδή μπορεί να μην έχεις χρόνο να ασχοληθείς ξανά στο μέλλον φρόντισε να κλείσεις το συμβόλαιο για έναν χρόνο και να σου βγει και οικονομικότερο!