πως να μειώσω τα έξοδα του αυτοκινήτου μου

Συμβουλές για να μειώσεις τα έξοδα του αυτοκινήτου

Ένα αυτοκίνητο έχει πολλά έξοδα, εάν αναζητάς συμβουλές για να τα μειώσεις τότε σου έχουμε καλά νέα!

Σίγουρα δεν θες να πληρώνεις ένα μεγάλο μέρος του μισθού σου στο αυτοκίνητο και αυτός είναι ο λόγος που αναζητάς λύσεις ώστε να μειώσεις τα έξοδα του.

Δες λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα:

Σωστό γέμισμα

Το σωστό γέμισα του ρεζερβουάρ είναι κάτι που σε βάθος χρόνου θα σου κερδίσει πολλά χρήματα. Η συμβουλή μας είναι να μην ενθουσιάζεσαι και να γεμίζεις το όχημα σου εάν βρίσκεις φτηνή βενζίνη, αλλά αντιθέτως να κάνεις το ιδανικό γέμισμα. Με άλλα λόγια θα γεμίζεις πάντα έως τα ¾ του ρεζερβουάρ, ώστε το όχημα σου να μην κάνει αυξημένη κατανάλωση λόγω βάρους.

Μείωση βάρος

Και επειδή μιλάμε για επιπλέον βάρος, θα σε συμβουλεύαμε να βγάλεις άμεσα όλα τα αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι στο αυτοκίνητο. Τις περισσότερες φορές ο αποθηκευτικός χώρος του οχήματος μας γεμίζει με πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσουμε σε σπάνιες περιπτώσεις. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να αυξάνουν το βάρος του οχήματος και άρα και την ανάγκη για περισσότερη κατανάλωση καυσίμου.

Direct ασφάλεια αυτοκινήτου

Θες να γλιτώσεις χρήματα άμεσα; Κάνε direct ασφάλεια αυτοκινήτου και θα δεις τη μεγάλη διαφορά. Δεν χρειάζεται να συμβουλευτείς κάποιον άλλον, πέρα από τις ανάγκες σου. Με την direct ασφάλεια αυτοκινήτου παίρνεις τα φτηνότερα και πιο αξιόπιστα συμβόλαια στις καλύτερες τιμές. Η οικονομία είναι ασύγκριτη!

Κάνε ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου

Εάν θες να σώσεις ακόμα περισσότερα χρήματα κάνε ένα ετήσιο συμβόλαιο αυτοκινήτου. Εάν συγκρίνεις την τιμή του με το 6μηνο ή το 3μηνο θα διαπιστώσεις πως κερδίζεις αρκετά χρήματα. Συμβουλή, σκέψου έξυπνα και μη φοβάσαι τις δεσμεύσεις.

Βάλε αυθεντικά ανταλλακτικά

Μπορεί να σου φανούν ακριβά, όμως άκου τη συμβουλή του μηχανικού σου που λέει πως αντέχουν περισσότερο. Τα αυθεντικά ανταλλακτικά είναι επένδυση. Είναι πολύ πιο ακριβό να πάρεις το ίδιο ιμιτασιόν ανταλλακτικό και να το επανατοποθετήσεις καθώς πληρώνεις εκ νέου τον μηχανικό, παρά να πληρώσεις μία φορά το αυθεντικό που θα σου κρατήσει.

Κάνε συνετή χρήση του αυτοκινήτου

Ίσως σου φαίνεται ακραίο, όμως πόσες φορές χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο απλά και μόνο επειδή βαριέσαι να μετακινηθείς με άλλους τρόπους. Αυτό είναι που σε βάζει στη διαδικασία να καις άσκοπα καύσιμα. Συμβουλή μας είναι να σκεφτείς πρακτικά και να κερδίσεις όχι μόνο χρήμα, αλλά και χρόνο από την αναζήτηση θέσης πάρκινγκ.