επιπλέον καλύψεις μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου

Τι επιπλέον καλύψεις μπορείς να προσθέσεις σε μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Οι επιπλέον καλύψεις σε μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου οδηγούν στη δημιουργία ενός εξαιρετικά ολοκληρωμένου συμβολαίου που σε προστατεύει από κάθε ενδεχόμενο.

Μπορεί η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου να σε καλύπτει από τα δικά σου λάθη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχεις αποφύγει όλους τους κινδύνους.

Δες μερικές προτάσεις ώστε να προσθέσεις επιπλέον καλύψεις στη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου και να είσαι πιο προστατευμένος από ποτέ:

Θραύση κρυστάλλων

Η θραύση κρυστάλλων είναι μια πολύ οικονομική και value for money πρόσθετη κάλυψη. Με αυτή είσαι σίγουρος πως ακόμα και αν υποστείς ζημιά λόγω κλοπής ή τρακαρίσματος στα κρυστάλλινα μέρη του οχήματος σου δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις για την αντικατάσταση τους, καθώς το κόστος καλύπτεται από την μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου. Είναι μία κάλυψη που είναι αρκετά χρήσιμη ειδικά στις αστικές περιοχές με έντονη εγκληματικότητα.

Οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια είναι μία επιπλέον κάλυψη που δεν την εκτιμάς μέχρι να βρεθείς στη δύσκολη στιγμή να αλλάξεις ένα λάστιχο ή να χρειαστείς ρυμούλκηση λόγω μηχανικής βλάβης ή τρακαρίσματος. Πρόκειται για μία ακριβή υπηρεσία εάν χρησιμοποιηθεί εκτός συμβολαίου, αλλά παρέχεται δωρεάν εάν έχει αγοραστεί ως επιπλέον κάλυψη στο πακέτο της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου.

Νομική προστασία

Η νομική προστασία είναι μία πρόσθετη κάλυψη η οποία χρησιμεύει στο να μην πληρώσει ο οδηγός τα νομικά έξοδα σε περίπτωση που η υπόθεση του ατυχήματος του οδηγηθεί νομικά. Προσθέτοντας τη νομική προστασία στην μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είσαι σίγουρος για την νομική κάλυψη σου από την ασφαλιστική εταιρεία σου.

Κάλυψη από ανασφάλιστα

Η κάλυψη από τα ανασφάλιστα οχήματα βοηθά τον οδηγό να λάβει έγκαιρα την αποζημίωση του από την ασφαλιστική του χωρίς να εμπλέκεται σε μακροχρόνιες νομικές περιπέτειες. Στην Ελλάδα το πρόβλημα με τα ανασφάλιστα οχήματα είναι μεγάλο και επιμένει αρκετά χρόνια και είναι πολύ πιθανό κάθε οδηγός να έρθει αντιμέτωπος με κάτι αντίστοιχο.

Κάλυψη από καιρικά φαινόμενα

Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής όλο και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν ως επιπλέον κάλυψη τις αποζημιώσεις για βλάβες που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Πρόκειται για μια κάλυψη που εξασφαλίζει πως η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου που έχεις απαντά σε κάθε πιθανό σενάριο και σε προστατεύει ακόμα περισσότερο.