μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Τράκαρες; Μην ανησυχείς σε καλύπτει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σε προστατεύει από κάθε δυσάρεστο πρόβλημα στο ενδεχόμενο ενός τρακαρίσματος.

Ένα τρακάρισμα μπορεί να γίνει αρκετά περίπλοκη υπόθεση και να σε ταλαιπωρήσει πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις μέχρι να αποζημιωθείς. Εάν δεν έχεις σκοπό να περιμένεις καιρό μέχρι να λάβεις την αποζημίωση σου, τότε θα πρέπει άμεσα να κοιτάξεις για μία μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Δες τους λόγους γιατί με τη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου δεν πρέπει να ανησυχείς στην περίπτωση ενός τρακαρίσματος:

1. Δεν έχει σημασία ποιος είναι υπαίτιος

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ο μόνος τύπος συμβολαίου που σε αποζημιώνει για «ιδίες ζημιές». Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται ν’ αγχώνεσαι για το ποιος είναι υπαίτιος στο ατύχημα, καθώς θα αποζημιωθείς κανονικά για τη ζημιά σου με βάση τους όρους του συμβολαίου.

2. Εσύ έχεις τον έλεγχο της

Το δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα της μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου είναι πως σου δίνει τη δυνατότητα να τη σχεδιάσεις όπως ακριβώς εσύ θες, ορίζοντας το ποσό απαλλαγής. Η απαλλαγή είναι ένας δείκτης που μειώνει το κόστος των ασφαλίστρων, αλλά αυξάνει το ποσό από το οποίο ξεκινά η ασφαλιστική να σε καλύπτει. Αυτό σημαίνει πως κάνοντας έναν έξυπνο σχεδιασμό με βάση τα οικονομικά σου δεδομένα, μπορείς να έχεις μία αποτελεσματική μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με αρκετά οικονομικά ασφάλιστρα και αρκετά ικανοποιητικές αποζημιώσεις.

3. Γιατί προσφέρει ότι και μία κανονική ασφάλεια

Οι μικτές ασφάλειες αυτοκινήτου μπορούν να σχεδιαστούν ακριβώς όπως μία κανονική ασφάλεια, με επιπλέον λύσεις, όπως για παράδειγμα κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα για 100% προστασία σε κάθε πιθανή περίπτωση. Αυτό σημαίνει πως εσύ θα αποζημιωθείς κανονικά ότι και να συμβεί, χωρίς να νοιάζεσαι για κάτι άλλο.

4. Γιατί είναι ιδανικές για καλοσυντηρημένα οχήματα

Πρέπει να θυμάσαι πως η μικτή ασφάλεια συνάπτεται μονάχα ύστερα από έλεγχο εμπειρογνώμονα της ασφαλιστικής και μόνο για οχήματα που έχουν έως 10 χρόνια παλαιότητας. Αυτό σημαίνει πως αν έχεις ένα αυτοκίνητο και το προσέχεις αρκετά, τότε η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί μία επιπλέον επένδυση για την προστασία της περιουσίας σου. Σκέψου ολόκληρη την εικόνα και δες γιατί συνδυάζοντας συντήρηση, προσεκτική οδήγηση και μία μικτή ασφάλεια, έχεις την ολοκληρωμένη προστασία που πάντα ήθελες για το όχημα σου, ακόμα και στην περίπτωση ενός τρακαρίσματος.