Πώς να οργανώσεις άψογα το αυτοκίνητο σου

Πώς να οργανώσεις άψογα το αυτοκίνητο σου

Η οργάνωση στο σπίτι ή στο γραφείο, μπορεί να είναι εύκολη, όμως στο αυτοκίνητο αποτελεί μία μορφή τέχνης.

Πόσες φορές αναγκαστήκατε να πετάξετε κάτι στα πίσω καθίσματα ή τα παιδιά άφησαν πράγματα και το αυτοκίνητο σας βρίσκεται σε κακό χάλι;

Για να μην εκνευρίζεστε, ορίστε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση του αυτοκινήτου σας:

Θήκης οργάνωσης για το κάθισμα

Αξιοποιήστε τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας και μετατρέψτε τα σε ράφια. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να οργανώσετε τα παιχνίδια των παιδιών, υλικό από την εργασία ή ακόμα και μικροπράγματα που θέλατε να μεταφέρετε.

Βεντούζες για το μπάνιο

Αν και ακούγεται αστείο, μπορείτε να τις κολλήσετε στα πίσω τζάμια του αυτοκινήτου και να βάλετε αρκετά πράγματα μέσα τους. Να θυμάστε πως δεν αντέχουν πολύ βάρος.

Ορειβατικοί γάντζοι

Κρεμάστε τους στα καθίσματα και αφήστε εκεί πάνω τσάντες, ομπρέλες ή ακόμα και μία κρεμάστρα με το πουκάμισο σας.

Θήκη για παγωτά

Μια πολύ έξυπνη λύση για να μη χάνετε τα κέρματα και τα καλώδια σας μέσα στο αυτοκίνητο, είναι η χρήση μίας πλαστικής θήκης για παγωτά. Επιπλέον μπορείτε να αφήσετε καμία θήκη άδεια για τα γυαλιά σας!

Χαρτοκιβώτια

Εάν θέλετε να έχετε διάφορα μικροπράγματα ή χαρτιά οργανωμένα, τότε τα χαρτοκιβώτια που υπάρχουν σε ένα γραφείο, μπορούν άμεσα να γίνουν ο καλύτερος οργανωτικός χώρος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας. Θυμηθείτε όμως να μην βάλετε πολλά βαριά αντικείμενα, καθώς το αυξημένο βάθος αυξάνει και την κατανάλωση καυσίμων!

Θήκη παπουτσιών

Για οτιδήποτε χρειαστείτε να οργανώσετε μέσα στο αυτοκίνητο μία υφασμάτινη θήκη παπουτσιών είναι η απάντηση σας. Γεμίστε τη με τα είδη του αυτοκινήτου και να είστε σίγουροι πως δεν θα χρειαστεί να ψάξετε ξανά αυτό το χαμένο πανάκι για τα τζάμια!

Κλιπάκι για καφέ

Εάν θέλετε να απολαμβάνετε τον καφέ σας στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, τότε το ειδικό κλιπ για τον καφέ είναι αυτό που χρειάζεστε. Να θυμάστε να το τοποθετήσετε δεξιά, προς το κέντρο του οχήματος και όχι αριστερά που έχετε λιγότερο χώρο.

Δοχείο δημητριακών

Και επειδή παράγουμε απορρίμματα, όπως ο καφές που απολαύσαμε πριν, τότε ένα πλαστικό δοχείο δημητριακών, εφοδιασμένο με μία πλαστική σακούλα μπορεί να γίνει ο πιο εύχρηστος κάδος για να κρατάει καθαρό και σε οργάνωση το αυτοκίνητο μας.