Οδικό ταξίδι

Οι 5 βελτιώσεις αυτοκινήτου που μπορείς να κάνεις και εσύ

Οι βελτιώσεις αυτοκινήτου μπορούν να γίνουν σε κάθε μοντέλο και χωρίς μεγάλο κόστος. Μάθε πως θα κάνεις το δικό σου «φτιαγμένο», χωρίς να τραβά τα βλέμματα.

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε ζηλέψει ένα γρήγορο sport αυτοκίνητο κάποια στιγμή στη ζωή μας. Τα κεραμικά φρένα, οι φανταχτερές ζάντες, οι αεροτομές, τα carbon μέρη και διάφορα άλλα τμήματα του κέντριζαν τα βλέμματα μας.

Δυστυχώς οι βελτιώσεις αυτοκινήτου κοστίζουν αρκετά χρήματα και έχουν συνδεθεί με αρκετούς ασυνείδητους οδηγούς που χρησιμοποιούν τα οχήματα τους για κόντρες.

Αν δεν είσαι αυτής της κατηγορίας, αλλά θες να «πειράξεις» κάτι, έτσι για να ικανοποιήσεις το πάθος σου και να νιώσεις τη χαρά του performance, δες μερικές βελτιώσεις που μπορεί να κάνεις:

Μέγεθος τροχών

Μία από τις φιγουρατζίδικες βελτιώσεις αυτοκινήτου. Για να την κάνεις σωστά, δες το manual του κατασκευαστή. Πέρα από τις εργοστασιακές διαστάσεις προσφέρει 1 ή 2 διαφορετικά συστήματα, τα οποία προσφέρουν στο συγκεκριμένο αμάξωμα καλές αποδώσεις. Διάλεξε μία, βρες τα ζαντολάστιχα που θες και είσαι έτοιμος!

Ηχοσύστημα

Το ηχοσύστημα είναι το επόμενο που μπορείς να αλλάξεις. Δε χρειάζεται να βάλεις ενισχυτή για να σε ακούει όλη η γειτονιά, όμως πάντα μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα του ήχου που λαμβάνεις. Είναι μία από τις βελτιώσεις αυτοκινήτου που θα λατρέψεις εάν αγαπάς την καλή μουσική. Βρες ένα ηχοσύστημα που παράγει καθαρό ήχο, αλλά και δέχεται mp3 και Bluetooth.

Σαλόνι

Μπορείς να βάλεις ένα διαφορετικό σαλόνι. Είναι μία από τις βελτιώσεις αυτοκινήτου που προτιμούν όσοι έχουν ένα καλό αυτοκίνητο, όμως έχει περάσει καιρός από τότε που κυκλοφόρησε. Μπορείς να βάλεις ταπετσαρία, καθίσματα ή οτιδήποτε άλλο θες, στο χρώμα που επιθυμείς, αλλά και το υλικό. Θα δεις πως η ανανέωση θα είναι ισοδύναμη με το να αισθάνεσαι πως άλλαξες αυτοκίνητο.

Αναρτήσεις

Οι βελτιώσεις αυτοκινήτου δεν είναι πάντα μόνο για το θέαμα, αλλά και για την ουσία. Πίστεψε με οι αναρτήσεις είναι κάτι που αξίζει να αλλάξεις από τη στιγμή που οδηγείς στους ελληνικούς δρόμους. Επένδυσε σε αυτές και θα έχεις πολύ πιο άνετες διαδρομές χωρίς την αίσθηση του ταρακουνήματος.

Χρώμα

 

Η τελευταία από τις βελτιώσεις αυτοκινήτου που θα δεις είναι η ανανέωση ή η αλλαγή χρώματος. Εάν το όχημα σου έχει χάσει τη λάμψη που είχε όταν το αγόρασες, εάν έχει πολλά σημάδια ή απλά πλέον δεν σε ικανοποιεί, απλά άλλαξε το χρώμα του. Δεν είναι κανένα σοβαρό performance, όμως λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία σου και βελτιώνει την τιμή πώλησης, εάν έχεις σκοπό να το πουλήσεις σύντομα.