Σχέδιο αυτοκινήτου

Tips για την γρήγορη σχεδίαση μίας ασφάλειας αυτοκινήτου από το σπίτι σου

Η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να είναι μία διαδικασία που θα σου πάρει χρόνο. Σκέψου έξυπνα και πρακτικά και σχεδίασε τη στη στιγμή με αυτά τα tips!

Ξέχνα τις μέρες που έκανες επισκέψεις στο ασφαλιστικό γραφείο, περίμενες το ραντεβού σου και άκουγες πληθώρα άγνωστων λέξεων. Τώρα μπορείς να έχεις γρήγορα και εύκολα την ασφάλεια αυτοκινήτου που χρειάζεσαι από το smart phone ή τον υπολογιστή σου.

Δες μερικά έξυπνα tips για να φτιάξεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου γρήγορα:

Χρησιμοποίησε τις ψηφιακές πλατφόρμες

Εάν αναζητάς απευθείας μία ασφάλεια αυτοκινήτου ή έχεις μπει σε μία σελίδα που παρέχει τη δυνατότητα επιλογής συμβολαίου από διάφορες εταιρείες θα διαπιστώσεις πως το κάθε περιβάλλον έχει διάφορα εργαλεία. Χρησιμοποίησε τα και δες τις διαφορές ανάμεσα σε εταιρείες ή τύπους συμβολαίων. Με αυτό τον τρόπο επιθεωρείς τις παροχές και την τιμή της κάθε ασφάλειας αυτοκινήτου εξαιρετικά γρήγορα και ξεκούραστα.

Απέφυγε εταιρείες που δεν γνωρίζεις

Εάν κάνεις ένα google search και πέφτεις σε εντελώς άγνωστες εταιρείες που δεν παρέχουν καλή πληροφόρηση στο site τους για την έδρα προσπέρασε τες. Κατά καιρούς δημιουργούνται νέες πολύ μικρές εταιρείες που δεν είναι και η ασφαλέστερη επιλογή. Οι μεγάλες και γνωστές ασφαλιστικές εταιρείες είναι αυτές που προσφέρουν οικονομικότερα και δικαιότερα συμβόλαια, περισσότερες υπηρεσίες, ευκολότερη επικοινωνία και φυσικά εγγυημένες αποζημιώσεις.

Πρόσθεσε κάποιες επιπλέον καλύψεις

Ας είμαστε ειλικρινείς κάποιες επιπλέον καλύψεις είναι απαραίτητες για κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου. Για παράδειγμα η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων και η νομική προστασία πρέπει να υπάρχουν στο κάθε συμβόλαιο. Εάν είναι πολύ ακριβές σε αυτή την εταιρεία που κοιτάς, ευκαιρία να ρίξεις μία ματιά και σε άλλα συμβόλαια. Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι και να κάνεις για ώρα υπολογισμούς για να δεις πως κάτι τελικά δεν ταιριάζει στις καταναλωτικές ανάγκες σου.

Θέσε από πριν budget

Εάν πεις εγώ θα δώσω τόσα χρήματα απορρίπτεις αυτομάτως τα ακριβότερα συμβόλαια. Αυτός είναι ο ταχύτερος τρόπος για να εντοπίσεις τις ασφάλειες αυτοκινήτου που σε συμφέρουν και έχουν ουσία. Επιπλέον το κόστος σε προσανατολίζει σε συμβόλαια με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Έτσι εάν θες κάτι πολύ γρήγορο και οικονομικό, τότε επιλέγεις ασφάλειες με 3μηνη διάρκεια ή κάποιο πιο ευέλικτο προϊόν όπως η ασφάλεια με χρέωση ανά χιλιόμετρο.