Οι λόγοι που αξίζει να κάνεις ένα ταξίδι αυτό το ΣΚ με τη μηχανή σου

Οι λόγοι που αξίζει να κάνεις ένα ταξίδι αυτό το ΣΚ με τη μηχανή σου

Εάν έχεις ρουτινιάσει και εσύ στην πόλη και έχεις μηχανή τότε αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να κάνεις μία εκδρομή.

Οι οδηγοί μηχανών σίγουρα γνωρίζουν πως ένα ταξίδι με το αγαπημένο τους όχημα έχει τις δυσκολίες του, όμως στο τέλος αξίζει πολύ περισσότερο ως εμπειρία. Εάν λοιπόν ήθελες μερικά κίνητρα για να αποδράσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

1. Γιατί είναι μοναδική εμπειρία

Το ταξίδι με τη μηχανή είναι μία μοναδική εμπειρία που ίσως έχεις υποτιμήσει. Αν και θέλει λίγο οργάνωση, αξίζει να πεις ότι το προηγούμενο βράδυ δεν θα βγεις για να το ζήσεις. Σίγουρα θα βγάλεις όμορφες φωτογραφίες και θα ξεφύγεις.

2. Γιατί θα χαλαρώσεις

Σίγουρα η καθημερινότητα σε κουράζει. Ένα ταξίδι το χρειάζεσαι, όμως τι πιο εύκολο να πάρεις τη μηχανή σου και ένα αγαπημένο άτομο και να ζήσετε λίγη περιπέτεια; Φόρτισε τις μπαταρίες σου και χαλάρωσε οδηγώντας τη μηχανή σου το πολύ μία ώρα.

3. Γιατί δεν έχεις κίνδυνο

Εάν έχεις κάνει πρόσφατα service και έχεις ασφάλεια μηχανής με κάλυψη οδικής βοήθειας, τότε δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα. Ακόμη και λάστιχο να σε πιάσει, είσαι καλυμμένος. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που έκανες μία καλή ασφάλεια μηχανής.

4. Γιατί δεν θα βρεις κίνηση

Στην πόλη κάθε μέρα αντιμετωπίζεις την κίνηση, όμως στο ταξίδι σου θα είσαι πιο άνετος. Αυτό σημαίνει πως θα απολαύσεις την οδήγηση της μηχανής και τη στιγμή. Σίγουρα αυτό θα σε κάνει να μην θες να τρέξεις, καθώς θα καταλάβεις πως η χαρά δεν βρίσκεται στην ταχύτητα, αλλά στην διάρκεια.

5. Γιατί είναι οικονομικό

Ένα ταξίδι με μηχανή σίγουρα θα σου βγει πιο οικονομικό απ’ ότι με ένα αυτοκίνητο. Άρα, γιατί να μην το καθιερώσεις μία φορά τον μήνα να ανακαλύπτεις νέους προορισμούς κοντά στην πόλη σου; Μην ξεχνάς πως ακόμα και τα διόδια είναι πιο φθηνά για εσένα.

6. Γιατί δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα

Το να πας μία μέρα κάπου ή και δύο σημαίνει πως μπορείς να βολευτείς με ένα σακίδιο πλάτης. Η μηχανή είναι το κατάλληλο μέσο για ταξίδια με λίγα πράγματα, άρα μην την υποτιμάς. Διάλεξε έναν προορισμό, πάρε τα απαραίτητα, καλή παρέα και τα λέμε ξανά τη Δευτέρα!