Ασφάλεια αυτοκινήτου από το κινητό

Δες γιατί το κινητό σου μπορεί να γίνει ο καλύτερος ασφαλιστής

Με την κυριαρχία των smartphones κινητών άλλαξαν και τα δεδομένα στην αγορά της ασφάλειας αυτοκινήτου καθώς εμφανίστηκαν νέοι παίχτες που στοχεύσαν αποκλειστικά στο digital κοινό. Έτσι πλέον ο κάθε ένας που έχει ένα απλό «έξυπνο» κινητό και πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορεί να βρει εξαιρετικά δωρεάν εργαλεία για να κλείσει το τέλειο συμβόλαιο.

Ας  δούμε τώρα λίγο πιο αναλυτικά πως το κινητό μας μπορεί να γίνει ο καλύτερος ασφαλιστής.

1. Όλες οι επιλογές για εσάς

Με μια πολύ σύντομη έρευνα θα δείτε πως έχετε μια πληθώρα επιλογών από εταιρείες που προσφέρουν ασφαλιστικά πακέτα. Μέσα από την πλατφόρμα τους, δίνοντας απλά ελάχιστα στοιχεία ώστε να υπολογίσουν το κόστος των ασφαλίστρων σας, γρήγορα, δωρεάν και με ασφάλεια.

2. Εφαρμογές

Ανάμεσα στα εργαλεία για την εύρεση μιας ασφάλειας αυτοκινήτου θα δείτε πως υπάρχουν ειδικές εφαρμογές. Όπου με ελάχιστη μνήμη από το κινητό ή το tablet, σας παρέχουν όλα αυτά που θα σας παρείχε ένας πραγματικός ασφαλιστής. Ακόμη παρέχουν μοναδικά εύχρηστες υπηρεσίες, όπως κριτικές για την ασφάλεια αυτοκινήτου, πληροφορίες για συνεργάτες και συμβόλαια, την αποστολή των προσφορών σε φίλους, σκανάρισμα του συμβολαίου με QR code και άλλα πολλά που κάνουν την κάθε εφαρμογή μοναδική.

3. Εξατομίκευση

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα έχετε στο κινητό σας αναλυτικά κάθε δυνατή επιλογή επιπλέον κάλυψης που μπορείτε να προσθέσετε. Όλες τις προσφορές που παρέχει η κάθε εταιρεία αλλά και τις διαφορετικές τιμές συμβολαίων ανάμεσα στις ασφαλιστικές. Είναι στο χέρι σας να διαμορφώσετε το ιδανικό συμβόλαιο και τη διάρκεια του μέσα από το κινητό σας, σε ελάχιστο χρόνο και να έχετε την ασφάλεια που πάντα θέλατε χωρίς καθυστερήσεις.

4. Ασάφεια τέλος

Πλέον ο καθένας έχει πρόσβαση με το κινητό του, στους όρους του κάθε συμβολαίου και τις προϋποθέσεις για τις καλύψεις χωρίς ασάφειες και γκρίζες ζώνες. Καί αυτό για να γνωρίζει τι πρόκειται να αγοράσει και πως ακριβώς τον καλύπτει, αλλά και τι πληρώνει χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

5. Γρήγορες αγορές

Οι αγορές μέσα από το κινητό αποτελούν αγαπημένο trend των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια γιατί είναι γρήγορες, εύκολες και ξεκάθαρες. Αγοράζοντας μια ασφάλεια αυτοκινήτου από το κινητό σας θα διαπιστώσετε πως είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι ακούγεται, αλλά και πολύ πιο γρήγορο καθώς θα έχετε το συμβόλαιο σας έτοιμο ακόμα και την ίδια μέρα!

6. Κάλυψη πάντα και παντού

Μέσα από το κινητό σας θα έχετε πρόσβαση στο συμβόλαιο και τους όρους της ασφάλειας αυτοκινήτου σας κάθε στιγμή και από παντού. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε και να το κατεβάσετε. Και αν λήγει δεν υπάρχει ανησυχία, καθώς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα μπορείτε να το ανανεώσετε. Αφού το κινητό σας είναι ο καλύτερος «ασφαλιστής»